16 Mart 2008 Pazar

kısa bir mola

Şu bi süre ayrı kalalım,bi süre konusmayalım,biraz ara verelim muhabbetleri kadar anlamsız buldugum baska hicbirsey yok! sanki ayrı kalınca konusmayınca karaterleriniz degişicek daha iyi anlasmaya baslayacaksınız ben size tamamen bitirmekle "bi süre" ara vermek arasındaki hicbir farkı söyliyim..ara da verseniz bitirsenizde bi süre acı ceken bi taraf olacak (büyük bir ihtimalle ara verme taraftarı olmayan taraf)...her iki durumda da acı evresi bittikten sonra birbirinizden soguyacaksınız...her iki durumda da belli bi süre sonra baskaları olacak.. yani bu bi süre ara vermek cık git hayatımdanın kibarcası mıdır?
ya da ilişkilerinizi "artist" gibi yasıyosunuz da yüzünüz eskimesin diye mi ara veriyorsunuz..anlamadım gitti neyse eğer bitsin istemiyorsanız bence ne yapın edin ara vermeyin:D tüm çabalarınıza rağmen ara verildiyse tekrar ders zilini de beklemeyin bence..

aydan gelmiş

ahh junkie ahh cok zor biriyle küs olmak bee!! valla aslında küs olmak güzel sey,erdem biryerde birine küsebilmek ama ben bu erdemden nasibimi almamısım hic küs olmayı beceremiyorum doğru ama barısmayı da beceremiyormusum nasıl olurki??küsmeyi beceremeyen insandaki nasıl bir yüzsüzlüktür ki 7\24 trip atabilir.. hayır küsmek istiyorsun,madem silmek istiyorsun,neden sonra sen sürünüosn be salak neden sen kıvranıyorsun..yok yok bu böyle olmayacak dur ben bir mesaj daha bırakayım..